deelnemen

Elk evenement biedt u de mogelijkheid uzelf prominent te presenteren en in contact te komen met úw doelgroep. Ook voor uw bedrijf of organisatie zijn er tal van contactmomenten.

Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven hecht grote waarde aan haar deelnemers en zet zich proactief in om uw rendabiliteit te stimuleren én te verhogen. Het aanbieden van een totaalbeleving, constante begeleiding, heldere communicatie en het hanteren van een balans in aanbod staan hierbij centraal.

Meteen boeken
Een deel van bovengenoemde evenementen zijn online te boeken. U reserveert uw deelname makkelijk en snel via onze reserveringsmodule. Kijk regelmatig op deze site voor een actueel overzicht van nieuwe evenementen en inschrijfmogelijkheden!

Vrijblijvend aanmelden
Niet meteen boeken? Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven informeert u graag nader over de deelnamemogelijkheden. Op basis van uw product-/dienstomschrijving selecteren wij de evenementen die aansluiten op uw wensen, uw aanbod én uw doelgroep. Vult u ons interesseformulier in en wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van úw mogelijkheden.